schoonmaakbedrijf breda

Bouwschoonmaak, het reinigen van uw bouwkeet 

Waar gewerkt en gegeten wordt, moet goed worden schoongemaakt. Gedurende de bouw wordt uw bouwkeet intensief gebruikt. Veel vuil wordt van buitenaf mee naar binnen genomen. Om het werkcomfort van uw personeel te waarborgen verzorgen wij een bouwschoonmaak en houden wij de keet schoon. U kunt schoonmaakbedrijf Klien daarom inhuren voor de schoonmaak van uw bouwkeet of schaftkeet. Wij zorgen ervoor dat uw keet schoon en fris blijft.Onze werkzaamheden gedurende de bouwschoonmaak

Gedurende de bouwschoonmaak maken wij verschillende ruimtes op de bouw schoon. Denk hierbij aan uw uitvoerdersruimte, vergaderruimte en facilitaire voorzieningen. Naast dat het werkcomfort verbeterd, is de zakelijke uitstraling ook van belang. De bouwkeet is uw visitekaartje op de werkplek.

Opleveringsschoonmaak

Naast de bouwschoonmaak kan Klien u ook van dienst zijn met een opleveringsschoonmaak. Zo worden alle bouwresten opgeruimd en kan het nieuwe pand schoon opgeleverd worden. U en uw personeel hoeven hierdoor geen zorgen te maken over de oplevering. Onze specialisten leveren de woning, het kantoor of VVE volledig opgeruimd en schoongemaakt op.

Vraag een offerte aan voor de bouwschoonmaak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een bouwschoonmaak in regio Breda? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website. Ons team staat voor u klaar om ondersteuning te bieden bij al uw vragen. Daarnaast adviseren ze u graag over de verschillende mogelijkheden zodat u de beste keuzes kunt maken. Neem contact met ons op en vraag vandaag nog een offerte aan.

Vraag een offerte aan