schoonmaakbedrijf breda

Desinfectie tijdens het coronavirus

Een veilige omgeving voor uw werknemers en klanten

Nu het coronavirus onze maatschappij op zijn kop zet, is het van essentieel
belang dat uw bedrijf of instelling gedesinfecteerd wordt om verspreiding van het virus te voorkomen. Schoonmaakbedrijf Klien kan de desinfectie van uw ruimtes verzorgen. Ons bedrijf heeft al meer dan 40 jaar schoonmaakervaring in de regio Breda en is gespecialiseerd in het schoonmaken en schoonhouden van kantoren, vereniging van eigenaren, openbare gebouwen en geclassificeerde hygiënische schoonmaak.

Betrouwbaar en veilig

Juist in deze tijd van het coronavirus wilt u als bedrijf of instelling dat uw
medewerkers zich bij u veilig voelen. Daarbij hoort een schone en ontsmette werkomgeving. Een belangrijk verschil met de reguliere schoonmaak is dat bij het desinfecteren van de ruimtes alle micro-organismen, zoals bacteriën, schimmels en virussen onschadelijk worden gemaakt. Klien desinfecteert bedrijven die tijdens de corona-crisis operationeel blijven, zodat werknemers in een schone omgeving kunnen werken. Daarnaast desinfecteren wij bedrijven, die in een schone en gedesinfecteerde omgeving willen starten, als ze de deuren weer mogen openen.

Ruime ervaring

Schoonmaakbedrijf Klien heeft zich gespecialiseerd in de schoonmaak van ruimtes, waarin een hoge graad van hygiëne gewenst is. Klien biedt schoonmaakoplossingen voor kantoren, vereniging van eigenaren en geclassificeerde hygiënische schoonmaak, waaronder zorginstellingen, medische praktijken en ziekenhuizen.

Folder: Desinfectie tijdens het coronavirus

desinfecteren kantoor
schoonmaak desinfecteren kantoor
schoonmaak desinfecteren