Telefoon: 076 – 520 80 43
schoonmaakbedrijf breda

Bedrijfscode

Kernwaarden

Kwaliteit: Bij een schoonmaakbedrijf gaat kwaliteit boven alles. De klant verwacht een schone woon- of werkomgeving en/of schone ramen en vloeren en wil waar voor zijn geld. Klien streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit door gebruik te maken van goede arbeidsmiddelen en duidelijke werkprogramma’s.

Klantgerichtheid: Kwaliteit valt en staat met klantgerichtheid. Om een goede kwaliteit te waarborgen, treedt Klien proactief op richting de opdrachtgever. Op die manier ontstaat een zo goed mogelijk schoonmaakplan waar iedereen achter staat. Hierbij moet gedacht worden aan genoeg tijd, goede materialen en een goed werkprogramma. Wij eisen van onze schoonmakers een beleefde, klantvriendelijke instelling en verwachten dat ze bij ontevredenheid van de klant naar een gepaste oplossing zoeken.

Integriteit: Integriteit is de optelsom van kwaliteit en klantgerichtheid, waarbij ethische aspecten worden meegenomen. Klien maakt adequaat en zorgvuldig schoon. We werken met veelzijdig en betrouwbaar personeel, dat in zo goed mogelijke arbeidsomstandigheden kan werken. Verder houdt Klien zich aan de verplichtingen die door de wet worden opgelegd.

Verantwoordelijkheden

Klien ziet zich verantwoordelijk om een goede kwaliteit te leveren aan haar klanten en wil als een goed bedrijf gezien worden. Klien dient hiervoor  integriteit uit te stralen naar de klanten, de toeleveranciers, de werknemers, de maatschappij en de overheid.