Doride Noorloos

Na jaren in de mode-detailhandel te hebben gewerkt, heb ik in 2016 de overstap gemaakt naar de schoonmaakbranche.

Ik heb eerst 2 jaar gewerkt als teamleider van de schoonmaak binnen een zorginstelling. Na 2 jaar begon ik het werken voor een commerciële organisatie echter erg te missen. In juli 2018 heb ik daarom de overstap gemaakt naar Klien.

Binnen Klien ben ik verantwoordelijk voor de planning. Ik zorg dat de juiste medewerkers op onze projecten staan en dat er goede vervangers klaar staan als een medewerker plotseling afwezig is. Ook ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Daarnaast houd ik me bezig met alle operationele zaken, ben ik lid van het managementteam en stuur ik het kantoorpersoneel aan.

Ik ben erg blij dat ik de overstap naar Klien heb gemaakt want hier kan ik weer werken zoals ik dat het liefste doe! Namelijk veel contact met klanten en elke dag volop nieuwe uitdagingen die vragen om een snelle oplossing.

Muziek is echt mijn passie. In mijn vrije tijd ga ik dan ook graag naar concerten of kleinschalige optredens. Ook bezoek ik regelmatig muziekfestivals. Ik heb eigenlijk altijd wel muziek op staan, maar het liefste luister ik mijn favoriete muziek op mijn ouderwetse platenspeler.

Doride

Doride Noorloos
Operationeel manager en Planner
06-81632643

[email protected]
Linkedin