Raymond Kouwenberg

Als student ben ik in 1987 begonnen met een bijbaantje als schoonmaker en heb door de jaren heen de kneepjes van het vak geleerd naast mijn HTS studie Civiele techniek. In 1997 werd ik aandeelhouder. Als projectleider heb ik bij verschillende ingenieursbureaus en overheden gewerkt. Omdat het ondernemen mij altijd fascineerde heb ik verschillende bedrijven opgezet, aangestuurd en later weer verkocht. In 2007 heb ik KLIEN overgenomen om KLIEN verder te ontwikkelen. Klantgericht en -vriendelijk EN sociaal ondernemen staan hoog in ons vaandel.

Als rode draad door mijn leven was ik altijd wel bezig om andere mensen te helpen. KLIEN is daarom ook ambassadeur voor de 100.000 banen en doet mee met diverse maatschappelijke activiteiten zoals participerenloont.nl om een steentje bij te dragen aan onze maatschappij.

KLIEN is daarom trots op alle medewerkers die er dagelijks voor zorgen dat de alles tot in de puntjes wordt schoongemaakt. KLIEN gaat daarom met zorg om met de medewerkers en geven hen alle beschikbare mogelijkheden tot ontplooiing en opleiding. Onze medewerkers zijn voor ons directe vertegenwoordigers bij onze klanten.

Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen ook iets terug mag doen voor zijn of haar omgeving en stad ben ik gemeenteraadslid voor de VVD in Breda, voorzitter bij ondernemersorganisatie VNO-NCW regio Breda, bestuurslid van bedrijven vereniging De mark in combinatie met bestuurslid bij bedrijventerreinvereniging Breda platformbvbreda.nl en voorzitter bij de stichting vriendenvanamphia.nl

Raymond

Raymond Kouwenberg
Directeur
06-51234152
[email protected]
Linkedin