Stephan van Erp

In mijn studententijd ben ik bij Klien begonnen als schoonmaker. Dit zal rond 1998 geweest zijn. Op een gegeven moment ben ik overgaan naar een meer administratieve rol. Als eerste waren het de maandelijkse overzichten van de gewerkte uren. Vandaar uit ben ik steeds meer administratie gaan doen van salarisadministratie tot boekhouding.

Inmiddels heb ik mijn studies Hogere Informatica (HTS) en Master Informatica en Economie (Erasmus universiteit) al een tijd geleden afgerond. Ook woon ik sinds 2009 in Peru met mijn Peruaanse vrouw. Gezien het tijdverschil kunt u mij hierdoor het beste ’s middags bereiken.

Ik ben nog steeds op de achtergrond op freelance basis actief bij Klien in de administratie en IT. Ik zorg onder andere voor de boekhouding en andere ingewikkeldere administratieve zaken. Daarnaast doe ik systeembeheer en ben ik sinds 2016 verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van ons eigen maatwerk ERP systeem.

Buiten mijn taken bij Klien ben ik ook actief als website ontwikkelaar en houdt ik mij bezig met conversie optimalisatie, online ondernemen en alternatieve investeringen.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie. Tenslotte reis ik graag, wat je misschien al afgeleid had van mijn woonplaats.

stephan

Stephan van Erp
IT & Boekhouding
085-0021214
[email protected]
Linkedin