schoonmaakbedrijf breda

Schoonmaakbedrijf Breda

Bent u op zoek naar een deskundig en kwalitatief schoonmaakbedrijf in Breda? Klien is u graag van dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend verder helpen. Wij bieden verschillende diensten aan waaronder de schoonmaak van kantoren, opleveringen of VvE’s. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.

Zakelijk schoonmaakbedrijf voor uw organisatie in Breda

Voor de schoonmaak van uw bedrijf of kantoor draaien wij onze handen niet om. Samen maken we een plan op maat waarin u aangeeft wat er gereinigd mag worden en op welke momenten dit mag gebeuren. Wij vinden het belangrijk dat al uw wensen op papier worden gezet zodat ons team hier op in kan spelen. Wat uw vraag voor ons schoonmaakbedrijf in Breda ook is, wij denken met u mee.

schoonmaakbedrijf breda

Verenigingen van Eigenaren

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Breda die u kan ondersteunen met de schoonmaak van VvE’s? Ook daarvoor bent u bij Klien aan het juiste adres. Bij al onze klussen maken wij een plan op maat, zo ook voor uw complex. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en gaan onze medewerkers gericht te werk. Een goede band met onze klanten is belangrijk, wij zullen er dan ook alles aan doen uw verwachtingen na te komen.

Dit doen wij onder andere door middel van een vast team. Zo ziet u elke keer dezelfde gezichten en heeft u een vast aanspreekpunt.

Besteed uw schoonmaak in Breda uit

Wilt u uw zakelijke (of particuliere) schoonmaak uitbesteden, dan helpt Klien u graag verder. Met ons ervaren en enthousiaste personeel maken wij van iedere klus een succes. Wij hebben verschillende teamleden met specialisaties waardoor wij u te allen tijde van dienst kunnen zijn.

Neem contact op

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen met het team van Klien. Wanneer u interesse heeft in ons schoonmaakbedrijf in Breda komen wij altijd naar locatie om te analyseren wat wij voor u kunnen betekenen. Op basis daarvan zult u een offerte ontvangen en gaan we aan de slag met uw schoonmaakplan op maat. U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar [email protected]. Heeft u liever telefonisch contact? Ook dat is geen probleem. Wij zijn bereikbaar via 076 520 80 43. Ons team staat voor u klaar.