schoonmaakbedrijf breda

Schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Als bedrijfseigenaar weet u als geen ander dat een schone en hygiënische werkplek essentieel is voor de gezondheid en productiviteit van uw werknemers. Daarnaast draagt een schoon bedrijf bij aan een goede indruk bij klanten en zakenpartners. Klien is een professioneel schoonmaakbedrijf met ruime ervaring in het schoonmaken van grote bedrijven en kantoren. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Een schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt

Klien is een professioneel schoonmaakbedrijf met ruime ervaring in het schoonmaken van bedrijven. Wij snappen dat uw bedrijf weer net iets anders is dan een ander bedrijf. Per bedrijf hebben wij dan ook een maatwerk aanpak om het bedrijf schoon te maken.  Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren, bedrijfspanden en andere zakelijke locaties. In ons schoonmaakplan schrijven we welke werkzaamheden we uitgevoerd hebben. Dit plan stellen we samen met u op.

schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Onze diensten

Klien biedt een breed scala aan schoonmaakdiensten voor bedrijven. Zo kunt u bij ons terecht voor dagelijkse schoonmaak, maar ook voor periodieke schoonmaak zoals het reinigen van tapijten en het onderhoud van vloeren. Daarnaast bieden wij specialistische schoonmaakdiensten aan, zoals het reinigen van computerapparatuur en het desinfecteren van ruimtes. Bij Klien kunt u altijd rekenen op een schoon en fris bedrijf. De werkzaamheden die wij zoal uitvoeren:

Werkwijze

Bij Klien vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Daarom werken wij altijd met een persoonlijke aanpak. Samen met u bespreken we uw wensen en eisen, zodat we een schoonmaakplan op maat kunnen maken. Hierbij houden wij rekening met uw werktijden en andere specifieke wensen.

Onze voordelen

  • Ruime ervaring in het schoonmaken van bedrijven
  • Breed scala aan schoonmaakdiensten
  • Persoonlijke aanpak
  • Flexibele werktijden
  • Vaste contactpersoon

Contact

Wilt u ook een schoon en fris bedrijf? Neem dan gerust contact op met Klien. Wij staan voor u klaar met advies op maat en een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan