schoonmaakbedrijf breda

Stageplaats ADMINISTRATIE MBO

schoonmaakbedrijf KLIEN BV

Wie is Klien?

Schoonmaakbedrijf KLIEN BV is een bedrijf dat al meer dan 45 jaar bestaat en voornamelijk in Breda dagelijks kantoren en VvE’s in schoonmaakonderhoud heeft. Daarnaast verzorgt Klien schoonmaakwerkzaamheden bij particulieren en zijn wij partner bij verschillende lokale opdrachtgevers voor periodiek en specialistisch schoonmaakwerk. Ook valt Klien in bij ziekenhuizen wanneer daar een tekort is aan vast schoonmaakpersoneel. Klien heeft ook tand- en huisartspraktijken en meerdere medicentra en cleanrooms in schoonmaakonderhoud. Er werken op dit moment meer dan 85 medewerkers bij Klien. Klien is een branche/ISO/MVO erkent schoonmaakbedrijf.

Wat zoekt Klien?

Klien is op zoek naar een zelfstandige en pro-actieve fulltime stagiaire die voor een aaneengesloten periode de administratie verder ondersteund met de dagelijkse werkzaamheden en het verder professionaliseren van de processen. De taken die je onder andere gaat uitvoeren zijn de telefoon beantwoorden, post-en emailverzorging, ondersteuning van de afdeling planning en andere diverse secretariële werkzaamheden. Je streeft ernaar om jouw collega’s administratief medewerkers zo veel mogelijk te ontzorgen. Verder heb je uitstekende communicatie eigenschappen evenals een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent analytisch en een teamspeler. Een MBO werk- en denkniveau is minimaal vereist. Onze voorkeur is om media januari 2021 te starten.

Jouw collega’s bij Klien

Tijdens jouw stageperiode werk je vooral op de binnendienst. Op kantoor ben je sparringpartner van de eigenaar, afdeling planning, het projectteam en afdeling financiën/administratie. Een gezellig en productief jong team waarbij stagiaires veel kunnen leren en vooral ook veel kunnen en mogen doen.

Wat bieden wij?

Uiteraard een prima stagevergoeding bij een fulltime stage van 36 à 40 uur per week. Een leuke, leerzame en uitdagende stageperiode waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen.

Geïnteresseerd of aanvullende informatie?

Heb je interesse in deze uitdagende stageplaats en wil je bij ons werken aan uitbreiding van je kennis en ervaring? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met CV en uitgebreide motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 076 – 520 80 43, via onze website www.klien.nl of per email naar [email protected].

Stageplaats ADMINISTRATIE MBO