schoonmaakbedrijf breda

Stagiair actualiseren ISO certificering, RI&E en branche erkenning en procesoptimalisatie

Wie is Klien?

Schoonmaakbedrijf Klien BV is een bedrijf dat al meer dan 45 jaar bestaat en voornamelijk in Breda dagelijks kantoren en VvE’s in schoonmaakonderhoud heeft. Daarnaast verzorgt Klien schoonmaakwerkzaamheden bij particulieren en zijn wij partner bij verschillende lokale opdrachtgevers voor periodiek en specialistisch
schoonmaakwerk. Ook valt Klien in bij ziekenhuizen wanneer daar een tekort is aan vast schoonmaakpersoneel. Klien heeft ook tand- en huisartspraktijken, meerdere medicentra en cleanrooms in schoonmaak-onderhoud. Er werken meer dan 80 medewerkers bij Klien. Klien is een branche, ISO en MVO erkent schoonmaakbedrijf.

De ontwikkeling en toekomst van Klien

De schoonmaakbranche veranderd snel. Klien heeft hierop geanticipeerd door een eigen softwarepakket te ontwikkelen die bedrijfsprocessen digitaliseert, optimaliseert en als het mogelijk is automatiseert. Het softwarepakket van Klien is uitgegroeid tot een volwaardig ERP-systeem (Enterprise ressource planning systeem).

Wat zoekt Klien?

Klien is op zoek naar een zelfstandige en proactieve fulltime meeloop stagiaire die voor een aaneengesloten periode de optimalisatie van verschillende processen oppakt. Het actualiseren van de ISO certificering, de RI&E en de branche erkenning. Aan het einde van je stage willen we deze certificering weer actueel en geaccrediteerd hebben.
Verder houdt je je bezig met het verbeteren en ontwikkelen van verschillende modules voor in ons eigen ontwikkelde ERP-systeem. Een ERP-systeem kent verschillende modules zoals bijvoorbeeld personeelszaken, planning, projectbeheer en facturatie. Bestaande modules worden door ontwikkeld en nieuwe modules moeten ontwikkeld worden om de concurrentie bij te blijven. Het doel is om functionaliteiten verder te ontwikkelen waar wij echt een meerwaarde uit halen om zo customer succes te realiseren.

Belangrijke eigenschappen bij deze stage zijn communicatieve vaardigheden en een goed analytisch denkvermogen. Daarnaast moet je een echte teamspeler zijn en samen kunnen werken met collega’s en klanten. Onze voorkeur is om medio augustus 2020 te starten. In onderling overleg kan dit wellicht aangepast worden.

Jouw collega’s bij Klien

Tijdens jouw stageperiode werk je vooral op de binnendienst. Op kantoor ben je sparringpartner van de eigenaar, afdeling planning, het projectteam en afdeling financiën/administratie. Een gezellig en productief jong team waarbij stagiaires veel kunnen leren en vooral ook veel kunnen en mogen doen.

Wat bieden wij?

Uiteraard een prima stagevergoeding bij een fulltime stage van 36 à 40 uur per week. Een leuke, leerzame en uitdagende stageperiode waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen.

Geïnteresseerd of aanvullende informatie?

Heb je interesse in deze uitdagende stageplaats en wil je bij ons werken aan
uitbreiding van je kennis en ervaring? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met CV en uitgebreide motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 076 – 520 80 43 of per email
naar [email protected].

Stageplaats actualiseren ISO certificering, RI&E en branche erkenning en procesoptimalisatie van Klien