schoonmaakbedrijf breda

Verzegelen van ramen en zonnepanelen

Klien biedt sinds kort een innovatieve reinigingsmethode aan, waardoor ramen en zonnepanelen nóg langer schoon blijven: verzegelen. Bij verzegelen reinigen we eerst de ramen of zonnepanelen met osmosewater. Vervolgens brengen we Klien-verzegelingsvloeistof aan, die tot diep in de poriën trekt. Daarna polijsten we de zonnepanelen of ramen tot een spiegelglad oppervlak. Ramen en zonnepanelen worden zo als het ware ‘verzegeld’, waardoor vuil zich veel minder kan hechten.

Ramen en zonnepanelen blijven door de Klien-verzegelingsvloeistof veel langer schoon. De schoonmaakfrequentie kan in veel gevallen zelfs met de helft worden teruggebracht. U bespaart daarmee een hoop schoonmaakkosten. Verder geeft de vloeistof een optimale glans, zorgt het product voor een verbeterde lichttransmissie en heeft het anti-graffiti eigenschappen.

Klien zonnepaneel- en glasverzegeling is een biologisch afbreekbaar product op basis van mineralen, oliën en water. Het is dus niet schadelijk voor het milieu of voor de gezondheid.

Download de folder

 

verzegelen ramen zonnepanelen breda klien
ramen verzegelen klien breda
ramen verzegelen osmose