Schitterend in schoon door zorg, toewijding en lokale betrokkenheid

Sinds onze oprichting in 1974, verzorgen wij al decennialang de schoonmaak van vele kantoorgebouwen, utiliteitsgebouwen en wooncomplexen van VvE’s in de regio Brabant. Diverse opdrachtgevers vertrouwen al sinds het begin op onze diensten.

Het leveren van goede kwaliteit heeft voor ons de hoogste prioriteit. Die bereiken wij onder andere door onze kwaliteitsgerichte organisatiestructuur. Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten. Klien werkt daarom zoveel mogelijk met vaste medewerkers op vaste projecten. Op die manier kennen zij het project waarvoor zij verantwoordelijk zijn door en door en ziet de klant steeds een vertrouwd gezicht.

Elke opdrachtgever is voor ons uniek. Wij verrichten onze werkzaamheden daarom zoveel mogelijk ‘op maat’. Wij besteden veel aandacht aan de communicatie tussen het bestuur, de beheerder, de gebruikers en onze medewerkers. Ons credo is dan ook; een schoonmaakplan dat past bij úw wensen en ónze mensen.”

Raymond Kouwenberg
DGA Schoonmaakbedrijf Klien

Kwaliteit

Onze projectleiders zijn eindverantwoordelijk voor de schoonmaakkwaliteit. Zij controleren en instrueren het personeel en zijn tevens het aanspreekpunt voor de klant. De klant kan de projectleider op verschillende tijden bereiken, oók buiten de reguliere schoonmaaktijden om. Op die manier kan KLIEN bij ontevredenheid direct zoeken naar een adequate oplossing.

Samen met onze leveranciers van schoonmaakmiddelen en -materialen hebben wij de kennis in huis om kwalitatief goed schoonmaakwerk af te leveren. Schoonmaakbedrijf KLIEN ® , daar kunt u van op aan!

Missie

Klien heeft als missie de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen en een prettige en langdurige klantenrelatie op te bouwen door een heldere communicatie en een aanpak op maat.

Visie

Klien heeft als visie de schoonmaakbranche weer op de kaart te zetten door maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen uit te breiden en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar uitbreiding op de lokale markt om ons lokaal te profileren in de schoonmaakbranche.

Kernwaarden

Klien staat voor vier kernwaarden welke in samenhang zijn met onze missie, visie en bedrijfscode:

  • Maatschappelijk betrokken
  • Kwaliteit
  • Klantgerichtheid
  • Lokaal ondernemen

Schoonmaakbedrijf Klien werkt onder meer voor: