schoonmaakbedrijf breda

Opleveringsschoonmaak

De schoonmaak na de oplevering van uw nieuwe huis, appartement of kantoor kan schoonmaakbedrijf Klien voor u organiseren. Wij zorgen ervoor dat u of de nieuwe huurders snel en zonder zorgen in kunnen trekken en leveren alles netjes voor u op. Door de bouwstof, bouwafval en de laatste resten te verwijderen zorgen wij ervoor dat alle puntjes op de i worden gezet. Zorg voor een schone en frisse start.



De aanleiding van een opleveringsschoonmaak

Heeft u een verbouwing gepland en wilt u het pand daarna gebruiksklaar maken? Of wilt u nieuwbouw schoon opleveren zonder bouwvuil of stof? Klien helpt u graag verder. Dankzij jarenlange ervaring en de juiste kennis 

Welke werkzaamheden behoren tot onze opleveringsschoonmaak?

Onze opleveringsschoonmaak wordt in veel gevallen aangevraagd door bouwbedrijven of door woningbouwverenigingen. Door deze dienst aan te bieden zorgen wij dat het bouwbedrijf zorgeloos de werkzaamheden uit kan voeren. Daarnaast kunnen de nieuwe bewoners direct intrekken. De werkzaamheden die behoren tot onze opleveringsschoonmaak zijn:

  • Het reinigen van ramen, kozijnen, vensterbanken en ventilatierooster.
  • Het wassen van ramen middels osmosewater.
  • Het verwijderen van bouwstof.
  • Al het bouwafval opruimen en verwijderen.
  • Het reinigen van de vloer.

Voordelen

De schoonmaak voor de oplevering heeft naast het gemak nog meer voordelen. Het zorgt er namelijk voor dan een bedrijfspand, koopwoning of huurhuis een nette indruk achterlaat. Doordat wij met de juiste materialen werken en weten wat er gedaan moet worden, kunnen wij u snel van dienst zijn. Hierdoor gebeuren de werkzaamheden efficiënter.

Vraag een offerte aan voor de opleveringsschoonmaak

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Breda? Voor een opleveringsschoonmaak bent u bij Klien aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder. Ook uw vragen beantwoorden wij graag. Samen met u zullen wij gaan kijken naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.