schoonmaakbedrijf breda

VvE schoonmaak door schoonmaakbedrijf Klien Breda

De periodieke schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten in appartementen en portiekwoningen wordt vaak uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf. Klien onderhoudt al ruim veertig jaar de gemeenschappelijke ruimtes van VvE’s in regio Breda. Wij hebben met vele VvE besturen naar volle tevredenheid een langdurige relatie op kunnen bouwen. Deze relatie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en vertrouwen, iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen qua schoonmaak voor de VvE? Leest u vooral verder.

VvE schoonmaak

Hoe ziet de schoonmaak van VvE’s eruit?

Onze schoonmaak voor VvE’s leveren we vaak in appartementencomplexen. Door deze dienst aan te bieden zorgen we dat alle bewoners van de gebouwen kunnen genieten van een schone en frisse gemeenschappelijke ruimte. Een aantal van de werkzaamheden die tot onze VvE schoonmaak behoren zijn:

 • het reinigen van de vloeren
 • het afnemen van de hekwerken, leuningen en plinten
 • het verwijderen van spinrag,
 • het vegen van de stoepen en parkeergelegenheden,
 • het stoffen van de deurmatten
 • het bewassen van de ramen
 • het sneeuwvrij maken van de ruimte rondom het appartementencomplex en nog vele taken meer.

Onze werkwijze

Bij Klien vinden we het erg belangrijk dat elke flat of portiekwoning grondig schoon is. Daarom maken we voor iedere situatie een schoonmaakplan op maat. We nemen hierin al uw specifieke wensen in mee zodat wij een zo hoog mogelijke kwaliteit kunnen leveren. De frequentie van de werkzaamheden stemmen we met u af. Over het algemeen is de schoonmaak voor VvE schoonmaak een periodieke schoonmaak. Wanneer u Klien vraagt voor de schoonmaak van de VvE, geeft u aan wat er schoongemaakt mag worden. Al uw wensen leggen we vast in uw eigen schoonmaakplan. Tijdens de schoonmaak maken we gebruik van dit plan en registreren we welke taken er zijn uitgevoerd. Zo heeft u een goed beeld van de werkzaamheden die uitgevoerd zijn. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie met onze klanten. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd bij een van onze specialisten terecht.

Wanneer u Klien inschakelt voor de schoonmaak van een VvE mag u 100% kwaliteit van ons verwachten, daar staan wij voor.

De voordelen van Klien

 • De VvE schoonmaak vindt plaats op afgesproken vaste dagen en tijden
 • Wij zorgen voor een vast team van medewerkers
 • Wij werken enkel met gekwalificeerd en representatief personeel in bedrijfskleding. Zij zijn volledig voorzien van professionele schoonmaakapparatuur en veilige schoonmaakmiddelen.
 • Er wordt gewerkt met korte communicatielijnen.
 • U ontvangt een schoonmaakplan op maat met een scherpe prijskwaliteitsverhouding.
 • We hebben al ruim veertig jaar ervaring en kunnen u van de beste schoonmaak voor uw VvE voorzien.

Neem contact op

Schoonmaakbedrijf Klien is opgericht in 1974 en focust zich voornamelijk op de schoonmaak van VvE’s, kantoorpanden en huurcomplexen. Dit alles doen wij in regio Breda, waar we met ruim tachtig medewerkers voor u klaar staan. Bent u benieuwd wat wij voor uw Vereniging van Eigenaren kunnen betekenen? Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op via info@klien.nl of telefonisch via 076-5208043. Wij helpen u graag verder.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Bericht