schoonmaakbedrijf breda

Vloeronderhoud

Een vloer vol vlekken kan behoorlijk storend zijn. Schoonmaakbedrijf Klien heeft de middelen en expertise in huis om uw vloer grondig te reinigen. Samen met onze leveranciers vinden wij voor elk type vloer de juiste reinigingsmethode. Bent u op zoek naar een goed bedrijf om uw vloeren schoon te maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor elke vloer

Goed en vakkundig onderhoud is van cruciaal belang voor de levensduur van natuurstenen vloeren, houten vloeren, vloerbedekkingen, tapijten en linoleumvloeren. Ongeacht wat voor ondergrond u heeft, wij helpen u graag met goed vloeronderhoud. Schoonmaakbedrijf Klien beschikt over professionele tapijtreinigers en vloeronderhoud machines en werkt met gediplomeerde vloerspecialisten.

Onze werkzaamheden

De reinigingswerkzaamheden kunnen wij eenmalig voor u verrichten, maar bijvoorbeeld ook in combinatie met de basisschoonmaak. En mocht zich onverwachts een ongelukje voordoen, dan kunnen wij snel ingrijpen om de schade te herstellen.

Vloeronderhoud machinaalOnderhoud parketvloerenVloeronderhoudVloeronderhoud machinaal

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor vloeronderhoud en schoonmaak? Of over onze andere diensten? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met ons op via info@klien.nl of telefonisch via 076-5208043. Wij helpen u graag verder. Meteen een offerte aanvragen/? Ook dat is mogelijk. Vul ons formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan