schoonmaakbedrijf breda

Glazenwasser in Breda

Voor een glazenwasser in Breda bent u bij schoonmaakbedrijf Klien aan het juiste adres. Wij kunnen zowel binnen als buiten uw glasbewassing verzorgen. Hoge of moeilijk bereikbare ramen zijn voor ons geen enkel probleem. Wij zullen in dit geval werken met een telescoopbewassing of een hoogwerker.

Uw ramen als visitekaartje

Naast dat het fijn is om naar buiten te kunnen kijken, hebben schone ramen ook veel invloed op het visitekaartje van uw bedrijf, wooncomplex of utiliteitsgebouw. Onze glazenwasser in Breda zorgt ervoor dat uw ramen er streep-loos en representatief uit zien. Zo kunt u uw klanten of bezoekers weer met een gerust hart uitnodigen op locatie.

Uiteraard staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom werken wij met vaste medewerkers die allemaal VCA-gekwalificeerd zijn. De werkwijze van onze glazenwasser in Breda voldoet aan de Arbo-eisen en al onze medewerkers werken volgens de CAO voor glasbewassing. Zo waarborgen wij de veiligheid én gezondheid van onze medewerkers. Daarnaast wordt er enkel met professionele en goedgekeurde materialen gewerkt zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de ramen en uw kozijnen.

Vraag een offerte aan Download folder glazenwassen

 

Ramenwasser Breda met een telescoop of hoogwerker

Voor hoge ramen maken wij gebruik van een telescoop. Dit is een lange uitschuifbare steel waarmee we met gemak bij uw hooggeplaatste ramen komen. Hierdoor hebben wij geen ladder nodig waardoor het een stuk veiliger wordt voor onze glazenwasser in Breda. Tevens hebben wij ook de mogelijkheid om met een hoogwerker uw ramen schoon te maken. Ook hiermee komen wij met gemak bij ramen op hogere verdiepingen zodat u deze klus niet zelf hoeft uit te voeren.  

Vraag een offerte aan

U schakelt heel gemakkelijk een glazenwasser in Breda in voor al uw glasbewassing. Wij kunnen het in elke offerte voor u mee nemen, mocht u hier interesse in hebben. Wij zullen een geheel op maat schoonmaakplan voor u opstellen waarin staat wat er met de ramen gaat gebeuren. Zo heeft u zelf de touwtjes in handen en bepaalt u hoe de ramen schoongemaakt gaan worden.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail adres (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Bericht