schoonmaakbedrijf breda

Heeft u graffiti op de muur? Dit kan uw pand een slordige uitstraling geven. Schoonmaakbedrijf Klien kan u helpen met het verwijderen van de graffiti. We zorgen voor complete verwijdering van de ongewenste kunst in de regio Breda. Zo krijgt uw gebouw weer een frisse en opgeruimde uitstraling. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Graffiti verwijderen    Graffiti verwijderen

Ook de buitenkant telt

Ook de buitenkant van uw pand draagt mee aan een nette uitstraling. Een ongewenste tekening kan hier grote invloed op hebben. Graffiti is vaak hardnekkig en moeilijk te verwijderen. Laat Klien de graffiti verwijderen en zorg dat uw gebouw weer de uitstraling heeft die het verdiend.

Kosten van graffiti verwijderen

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de tekening. Om een goede inschatting te krijgen kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. We nemen dan contact met u op en bespreken de grootte van de graffiti en gaan op basis daarvan bepalen welke methode het beste past bij de situatie. We maken hierin een keuze tussen stoomreiniging, chemische gevel reiniging  of anti graffiti coating. Zo komen we tot de juiste berekening van de kosten.

Voor al uw schoonmaakdiensten

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Breda voor al uw schoonmaakklussen? Zo kunt u ons inschakelen voor het schoonmaken van parkeergarages en -terreinen, bedrijfspanden en VvE’s.

Meer informatie over graffiti verwijderen?

Als u vragen heeft over onze diensten of werkwijze kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via info@klien.nl of telefonisch via 076-5208043.

Vraag een offerte aan