schoonmaakbedrijf breda

Schoonmaakbedrijf Etten-Leur

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in of nabij Etten-Leur? Klien helpt u graag verder. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan diensten, waarbij kwaliteit en een goede service voorop staat. Zo bestaat ons aanbod uit de schoonmaak van kantoren tot aan het onderhoud van uw VvE pand. Geen klus is voor ons te gek. Voor een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in de regio van Etten-Leur bent u bij Klien aan het juiste adres.

Onze service als schoonmaakbedrijf in Etten-Leur

Wij voeren periodiek schoonmaakonderhoud en eenmalige klussen uit. Dit doen wij altijd met een vast team. Wij vinden klantcontact erg belangrijk, vandaar dat u vanuit het team altijd één aanspreekpunt heeft waar u terecht kunt met al uw vragen. Onze missie is het zo lang mogelijk waarborgen van een fijne en prettige klantenrelatie. Wij houden rekening met uw wensen om op die manier de best denkbare service aan u te kunnen leveren.

schoonmaakbedrijf etten-leur

De werkwijze van schoonmaakbedrijf Klien

Klien heeft voor vrijwel elke schoonmaakklus een specialist in huis. Dit maakt ons als schoonmaakbedrijf nabij Etten-Leur extra doelgericht. Daarnaast hebben deze specialisten allemaal een grote passie voor het vak en zijn ze zeer ervaren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor een glazenwasser of het reinigen van zonnepanelen. Elke klant is uniek en krijgt een op maat gemaakt schoonmaakplan. Deze totale combinatie brengt ons als schoonmaakbedrijf in Etten-Leur in de positie om een kwalitatief goede service te garanderen.

Vraag een offerte aan voor schoonmaak in Etten-Leur

Voor meer informatie over ons schoonmaakbedrijf en onze diensten kunt u bij onze specialisten terecht. Zij zitten voor u klaar en beantwoorden al uw vragen. U kunt schoonmaakbedrijf Klien bereiken door te bellen naar 076 520 80 43 of stuur een mail naar info@klien.nl. Wij zijn niet alleen in Etten-Leur actief. Ook voor schoonmaak werkzaamheden in Roosendaal, Breda of Tilburg kunt u bij ons terecht. Meteen een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk!

Vraag een offerte aan