schoonmaakbedrijf breda

Schoonmaakbedrijf Roosendaal

Klien is een schoonmaakbedrijf dat gevestigd is nabij Roosendaal. Wij bieden een totaalpakket aan schoonmaakdiensten voor bedrijven, wooncomplexen en utiliteitsgebouwen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. De wens van onze klanten staat te allen tijde voorop. Daarom werken wij met een vast aanspreekpunt. Dit zorgt voor een hechte én directe samenwerking tussen u als opdrachtgever en wij als schoonmaakbedrijf. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf in Roosendaal of omgeving kunnen betekenen of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

schoonmaakbedrijf Roosendaal

Onze diensten in Roosendaal

U kunt ons schoonmaakbedrijf nabij Roosendaal inschakelen voor periodiek schoonmaakonderhoud, maar ook voor eenmalige klussen. Diensten waarmee wij u onder andere kunnen ondersteunen zijn:

Uiteraard is het ook mogelijk om diensten te combineren Naast kwaliteit hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en het milieu. Om die reden werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakproducten om op die manier ons steentje bij te dragen.

Kwaliteit staat voorop

U bent bij Klien op het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Roosendaal of omgeving. Wij werken met meer dan tachtig medewerkers die op vaste dagen en tijden schoonmaken. Doordat wij kwaliteit erg belangrijk vinden, ontvangt u een schoonmaakplan op maat wat aansluit bij uw wensen. Bovendien is al ons personeel gekwalificeerd en kunt u professionaliteit verwachten.

Schoonmaakbedrijf in Roosendaal inschakelen?

Heeft u een eigen bedrijf of beheert u een wooncomplex of utiliteitsgebouw in de omgeving van Roosendaal en bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via 076 520 80 43 en per email via info@klien.nl. Meteen een offerte invullen? Dat kan hieronder! Ons team helpt u graag verder!

Vraag een offerte aan