schoonmaakbedrijf breda

De voordelen van kantoorschoonmaak

Kantoorschoonmaak gaat verder dan een opgeruimde werkruimte en het vermijden van kruimels op het bureau. Klien heeft een groot aanbod van schoonmaakdiensten.  Het hebben van een schoon kantoor heeft invloed op de productiviteit, het welzijn van medewerkers en zelfs het imago van je bedrijf. In deze blog duiken we in op de voordelen van een schoon kantoor.

kantoorschoonmaak

Voordeel 1: Verbeterde productiviteit

Een schone en georganiseerde werkruimte stimuleert de productiviteit. Na een kantoorschoonmaak kunnen werknemers zich beter concentreren op hun taken zonder te worden afgeleid door rommel of vuil. Bovendien vermindert het hebben van een opgeruimde werkplek de tijd die wordt besteed aan het zoeken naar verloren spullen.

Voordeel 2: Minder ziekteverzuim

Vieze werkplekken en een rommelig kantoor kunnen serieuze gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Naar verwachting zijn vandaag ongeveer 33% van de kantoren niet schoon. De belangrijkste plekken om goed schoon te houden en extra aandacht te geven bij de kantoorschoonmaak zijn de bureaustoelen, bureaus, computers, toetsenborden, computermuis en kantoortelefoons. De schoonmaakdiensten van Klien zorgen ervoor dat deze belangrijke plekken regelmatig worden schoongemaakt zodat bacteriën geen kans krijgen en minder werknemers ziek worden op kantoor. 

Voordeel 3: Een schoon kantoor is goed voor het bedrijfsimago

Een schoon kantoor draagt bij aan een goede (eerste) indruk bij klanten en partners. De mate waarin een kantoor schoon en opgeruimd is wordt als een weerspiegeling gezien van de professionaliteit en structuur van het bedrijf. Naast het bedrijfsimago voor klanten en partners speelt het ook een grote rol voor het interne bedrijfsimago. Uit een onderzoek blijkt namelijk dat werktevredenheid hoger is op een schoon kantoor. Vergeet dus zeker niet een goede kantoorschoonmaak voor een goede indruk bij klanten, partners en werknemers. 

Interesse in zakelijke schoonmaakdiensten? 

Een schoon kantoor biedt voordelen voor zowel werknemers als bedrijven. Het verbetert de productiviteit, het welzijn van medewerkers en het imago van het bedrijf. Het investeren in een schoon kantoor is niet alleen een kostenbesparing, maar een investering in de groei en het succes van je bedrijf. 

Graag zetten wij onze vakkundige schoonmakers in om jouw kantoor schoon te houden met ons totaalpakket. Zo kunnen jullie je bezig blijven houden met waar jullie goed in zijn, dan houden wij ons bezig met waar wij goed in zijn namelijk; schoonmaken! 

Wil jij graag een schoon kantoor en ben je op zoek naar een partner op het gebied van zakelijke schoonmaak? Vraag een vrijblijvende offerte aan! 

Vraag een offerte aan