schoonmaakbedrijf breda

Werkwijze

Schoonmaakbedrijf Klien verzamelt aan het begin van een nieuw schoonmaakproject zoveel mogelijk informatie.  Deze informatie bestaat onder andere uit foto’s om de schoon te houden onderdelen inzichtelijk te maken. Ook hebben we uitvoerig overleg met de klant over de gewenste schoonmaakwerkzaamheden. Wij verwerken deze informatie in een conceptprogramma. Hierin beschrijven we de frequentie van het schoonmaakonderhoud, de schoon te maken onderdelen en eventueel extra gewenste werkzaamheden zoals glasbewassing, vloerreiniging en/of andere werkzaamheden.

Het conceptprogramma zal ook bestaan uit een reële tijdsindicatie van de schoonmaakwerkzaamheden. Dit conceptprogramma zal na goedkeuring door de klant worden omgezet in een definitief werkprogramma. Wij stellen het op prijs het werkprogramma jaarlijks te evalueren, zodat we kunnen inspelen op eventueel veranderde schoonmaakwensen van de klant.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door vaste en betrouwbare medewerkers van schoonmaakbedrijf Klien. Alle werkzaamheden worden gecontroleerd door onze projectleiders. Indien zich onverhoopt klachten voordoen en/of er onduidelijkheden zijn, dan kunnen klanten dit melden aan de projectleiders, telefonisch via ons kantoor of via het klachtenformulier op deze website.