schoonmaakbedrijf breda

Stageplaats MARKETING & COMMUNICATIE (MBO-4 en HBO)

ERP-systeem schoonmaakbedrijf KLIEN BV

Wie is Klien?

Schoonmaakbedrijf KLIEN BV is een bedrijf dat al meer dan 45 jaar bestaat en voornamelijk in Breda dagelijks kantoren en VvE’s in schoonmaakonderhoud heeft. Daarnaast verzorgt Klien schoonmaakwerkzaamheden bij particulieren en zijn wij partner bij verschillende lokale opdrachtgevers voor periodiek en specialistisch schoonmaakwerk. Ook valt Klien in bij ziekenhuizen wanneer daar een tekort is aan vast schoonmaakpersoneel. Klien heeft ook tand- en huisartspraktijken en meerdere medicentra en cleanrooms in schoonmaakonderhoud. Er werken op dit moment meer dan 85 medewerkers bij Klien. Klien is een branche/ISO/MVO erkent schoonmaakbedrijf.

De ontwikkeling en toekomst van Klien

De schoonmaakbranche veranderd snel. Klien heeft hierop geanticipeerd door een softwarepakket te ontwikkelen die bedrijfsprocessen digitaliseert, optimaliseert en waar mogelijk automatiseert. Het softwarepakket van Klien is uitgegroeid tot een volwaardig ERP-systeem (Enterprise Ressource Planningsysteem). En daarmee is de ambitie gegroeid om het systeem naar de markt te brengen.

Wat zoekt Klien?

Klien is op zoek naar een zelfstandige en proactieve fulltime meeloop stagiaire die voor een aaneengesloten periode de marketing en communicatie van het ERP-systeem en Klien oppakt, verder verdiept en uitwerkt.

Je houdt je bezig met de acquisitie van nieuwe opdrachtgevers. Daarnaast is het van belang dat je te weten komt wat er bij de verschillende opdrachtgevers speelt en waar er mogelijkheden liggen. Enige vorm van lef en creativiteit is hierbij essentieel.

Daarnaast zijn uitstekende communicatieve vaardigheden erg belangrijk. Je moet je mannetje kunnen staan en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Hierbij is een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift erg belangrijk. Je bent een teamspeler en hebt een analytisch vermogen. Je gaat als salesmedewerker van het systeem de behoefte van de klant in kaart brengen en ben je geïnteresseerd in de IT-branche. Onze voorkeur is om medio aug/sep 2022 te starten. In onderling overleg kan dit wellicht aangepast worden.

Studies die relevant zijn, zijn:

  • Bedrijfskunde
  • Marketing en communicatie
  • Commerciële economie
  • Andere opleidingen die relevant zijn voor deze stageopdracht

Jouw collega’s bij Klien

Tijdens jouw stageperiode werk je vooral op de binnendienst. Op kantoor ben je sparringpartner van de eigenaar, afdeling planning, het projectteam en afdeling financiën/administratie. Een gezellig en productief jong team waarbij stagiaires veel kunnen leren en vooral ook veel kunnen en mogen doen.

Wat bieden wij?

Uiteraard een prima stagevergoeding bij een fulltime stage van 36 à 40 uur per week. Een leuke, leerzame en uitdagende stageperiode waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen.

Geïnteresseerd of aanvullende informatie?

Heb je interesse in deze uitdagende stageplaats en wil je bij ons werken aan uitbreiding van je kennis en ervaring? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met CV en uitgebreide motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 076 – 520 80 43 of per email naar info@klien.nl.