schoonmaakbedrijf breda

Vakantiekracht

Heb jij van de zomer lekker lang vakantie of kijk je er alweer naar uit om tijdens de vakantie een middagje naar het strand te gaan? Maar heb je wel een goed betaalde vakantiebaan nodig om al die leuke dingen te kunnen gaan doen? Daar kunnen wij jou mee helpen!

Wat ga je doen?

Voor in en rond de zomervakantie zoeken wij schoonmaakmedewerkers. Als medewerker bij Schoonmaakbedrijf Klien werk je op vaste locaties. Deze zijn gevestigd in en rond Breda. Je krijgt een eigen project aangewezen waar je iedere week op vaste dagen en tijden bent. We hebben verschillende soorten projecten met verschillende tijden dus er zit altijd wel wat tussen voor jou. Op locatie verricht je schoonmaakwerkzaamheden en maak je een praatje met de klant.

Zou je al eerder kunnen beginnen dan de zomervakantie? Bijvoorbeeld in de weekenden? Dan is dat ook zeker mogelijk. Laat het in dat geval even weten.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een scholier van minimaal 17 jaar oud en woont in Breda of omgeving Breda. Als schoonmaakmedewerker van Klien ben je enthousiast en ga je zorgvuldig te werk. Je bent klantvriendelijk en weet van aanpakken. Dit straal jij ook uit naar de klant.

Wat bieden wij jou?

Een vakantiebaan met vaste uren waardoor jij als vakantieganger genoeg tijd overhoud om andere leuke dingen te doen. Stel voor dat je de hele dag wilt chillen, dan kun je ervoor kiezen om ‘s avonds te werken. Of heb je ‘s avonds een feestje, dan kun je gewoon ‘s ochtends of ‘s middags werken. Als je wilt kun je ook heel de dag werken.

Ideaal, toch?

Daarnaast word je bij ons goed betaald voor je werkzaamheden zodat je misschien nog zelfs geld overhoud aan het einde van de vakantie! Kortom:

  • Je houdt veel vrije tijd over
  • Goed betaalde vakantiebaan

Ben jij enthousiast geworden en wil jij bij ons komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief.

Heb jij nog vragen? Neem dan contact op via de mail of bel ons op 076-5208043