schoonmaakbedrijf breda

Reinigen zonnepanelen

Heeft u zonnepanelen? Dan is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Door uw zonnepanelen te laten reinigen zorgt u voor een optimale opbrengst. Wanneer er bijvoorbeeld vogelpoep, alg-aanslag, stof of roet op de zonnepanelen zit, kunnen de panelen minder zon opvangen. Hierdoor kan het rendement met 4 tot 10 procent dalen. Wilt u uw zonnepanelen laten schoonmaken door een ervaren en gespecialiseerd bedrijf? Dan is Klien uw partner.

Zonnepanelen laten reinigen met osmosewater

Wij gebruiken voor de reiniging van zonnepanelen osmosewater van hoge kwaliteit. Hierdoor hoeven we geen reinigingsmiddelen te gebruiken, die de werking van de zonnepanelen negatief beïnvloeden. Bij het gebruik van normaal water ontstaan er vaak kringetjes na het opdrogen. Osmosewater is water waar alle mineralen, zouten, kalk en bacteriën uit gefilterd zijn en laat daardoor geen residu achter. Zo zorgen we voor een vlekkeloos resultaat.

Wanneer u uw zonnepanelen laat reinigen door Klien is het ook mogelijk om uw zonnepanelen te laten verzegelen. Hierdoor geniet u langer van het resultaat en heeft u minder schoonmaakbeurten nodig.

Zonnepanelen laten schoonmaken door Klien

Klien kan bij uw kantoor, bedrijf, appartementencomplex of woning alleen de schoonmaak van zonnepanelen verzorgen. Maar u kunt de reiniging van de zonnepanelen ook laten opnemen in een uitgebreider schoonmaakplan dat we voor u op maat opstellen. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie over zonnepanelen reinigen?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in omgeving Breda en wilt u meer informatie over het laten reinigen van uw zonnepanelen? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met ons op via info@klien.nl of telefonisch via 076-5208043. Wij helpen u graag verder. Meteen een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Vul ons formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan

Folder zonnepanelen

zonnepanelen laten reinigen