schoonmaakbedrijf breda

ISO 9001
SIEV - Schoonmaken is een vak

Certificeringen

Schoonmaakbedrijf Klien heeft diversecertificeringen behaald, waarvoor de verschillende bedrijfsprocessen binnen Klien zijn doorgelicht. Met Klien haalt u dus een aantoonbaar professioneel en betrouwbaar bedrijf in huis.

ISO 9001:2008

Klien is in het bezit van een certificaat van goedkeuring: NL015286-1. Bureau Veritas heeft de organisatie van Klien, het bedrijfsproces en het administratie- en managementsysteem beoordeeld. Deze zijn in overeenstemming met de eisen en de (inter)nationaal geldende en vastgestelde normen om de garantie voor een betere bedrijfsperformance te waarborgen.

SIEV

Klien beschikt over het SIEV keurmerk (schoonmaken is een vak). Dit keurmerk is ontwikkeld door en voor ondernemers in de schoonmaakbranche met als doel het uitstralen van betrouwbaarheid, betrokkenheid, vertrouwen, professionaliteit en goed ondernemerschap voor opdrachtgevers, onderaannemers en “eigen” medewerkers.

MVO Keurmerk

Klien is tot oktober 2023 voorzien van het MVO Keurmerk. Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) van Klien is door SIEV beoordeeld conform ISO 2600 normen. Hiermee kan Klien aantonen dat zij bewust bezig is met de mens en het millieu in de bedrijfsbeslissingen- en processen.

Code Verantwoord Marktgedrag

Klien onderschrijft ook de code Verantwoord Marktgedrag door middel van een verklaring Zelfverklaring Verantwoord Marktgedrag.