schoonmaakbedrijf breda

Schoonmaak praktijk en operatiekamer

De schoonmaak van een praktijk of operatiekamer dient grondig gedaan te worden waarin een hoge graad van hygiëne gewenst is. Schoonmaakbedrijf Klien verzorgt deze werkzaamheden en is hierin zeer nauwkeurig. Wij hebben veel ervaring in het reinigen van de praktijken van huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten. Ook voor de schoonmaak van de operatiekamer hebben wij alle kennis in huis. Zo behoren Medisch Centrum Breda en het Amphia Ziekenhuis Breda tot onze opdrachtgevers.

De operatiekamer is het terrein van de specialist, waardoor enkel de chirurg, verpleegkundige én de schoonmaker welkom zijn. Een van onze speciaal opgeleide schoonmakers weet precies hoe de schoonmaak van de operatiekamer gedaan dient te worden.

Gecertificeerde schoonmakers

Hygiëne is belangrijk bij elke praktijk, bij operatiekamers is het zelfs van levensbelang. Wij zijn ons daar als geen ander van bewust. Daarom hechten wij veel waarde aan de opleiding van onze schoonmakers. Al onze schoonmakers in de basisschoonmaak hebben verplicht een opleiding gevolgd. Voor speciale ruimtes, zoals operatiekamers, zijn de schoonmakers aanvullend opgeleid, zodat zij beschikken over de verplichte certificaten. Onze uiterst precieze manier van werken is gebaseerd op de wettelijke richtlijnen in de gezondheidszorg.

De schoonmaak van uw operatiekamer wordt geregeld door Klien

Klien is een gecertificeerd schoonmaakbedrijf dat u helpt met operatiekamers schoonmaken. Vraag een offerte aan via onze website of neem contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast kunnen ze al uw vragen omtrent de schoonmaak van de operatiekamer beantwoorden. Klien helpt u graag verder!

operatiekamer schoonmaken