schoonmaakbedrijf breda

Schoonmaken van Trespa platen

Ook voor het reinigen van Trespa gevelpanelen kunt u bij schoonmaakbedrijf Klien in Breda terecht. Met behulp van demi-water of een speciaal Trespa reinigingsmiddel van Dr. Schnell maken we uw Trespa weer glanzend schoon. We maken hierbij gebruik van een hoogwerker of van telescoopbewassing zodat ook de moeilijk te bereiken plekken meegenomen kunnen worden bij de schoonmaakwerkzaamheden.

Wat is Trespa?

Vanwege de duurzaamheid en veelzijdigheid is Trespa fijn materiaal voor buiten. Vooral voor woningen en utiliteitsgebouwen wordt dit materiaal vaak gebruikt als onderhoudsvrije gevelbekleding. Deze platen vergen vrijwel geen tot weinig onderhoud. Toch is het goed op de Trespa platen zo nu en dat te laten schoonmaken en reinigen. Schoonmaakbedrijf Klien helpt u hier dan ook graag bij.


Trepa schoonmaken

Hoe worden de platen schoongemaakt?

Dankzij de harde afwerklaag zijn de Trespa platen ondoordringbaar voor vuil en gemakkelijk te reinigen. Door ze regelmatig met water of een mild sopje te laten schoonmaken houdt u ze netjes en schoon. De gevel van uw woning of utiliteitsgebouw krijgt namelijk wel te maken met verschillende weersomstandigheden, waardoor ze af en toe een schoonmaakbeurt nodig hebben. Denk hierbij aan wind, regen of winterse buien. Deze weersverschijnselen zullen een spoor achterlaten op uw Trespa platen, die wij vakkundig en professioneel kunnen reinigen.  

Trespa schoonmaken op een moeilijk bereikbare plek

Wilt u uw Trespa platen laten schoonmaken, maar bevinden ze zich op een moeilijk bereikbare plek? Geen probleem! Wij werken voortdurend met hoogwerkers of telescoopbewassing zodat ook de hogere plekken gereinigd kunnen worden. Uiteraard letten wij hier goed op de actuele regelgeving en zijn onze werknemers ten alle tijden goed beschermd.

Vraag een offerte aan

Heeft u Trespa platen op de gevel van uw woning of utiliteitsgebouw die schoongemaakt moeten worden? Schoonmaakbedrijf Klien in Breda kan het voor u organiseren. Vraag direct een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor het reinigen van uw Trespa gevelbekleding. Ook voor andere schoonmaakwerkzaamheden kunt u bij schoonmaakbedrijf Klien terecht. Denk hierbij aan het schoonmaken van uw kantoor of opleveringsschoonmaken. Onze specialisten zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.