Schoonmaakbedrijf Breda

Schoonmaak in coronatijd

In de coronatijd is het belang van de schoonmaak aanzienlijk toegenomen. Dit komt omdat extra hygiëne maatregelen en preventie tegen de verspreiding van het virus nodig is om bepaalde locaties te kunnen blijven openen. Op contactoppervlakken kan de overdracht van ziekteverwekkers het makkelijkst plaatsvinden. Daarom worden deze vlakken het hardst aangepakt, zodat het virus zich niet verder kan verspreiden. Bij Klien hebben we al meer dan 40 jaar schoonmaakervaring in omgeving Breda. Schoonmaken in de coronatijd is voor ons dan ook geen enkel probleem. Samen zorgen wij ervoor dat u – ook in de huidige periode – uw zaak kunt blijven openen.

schoonmaken in coronatijd

Schoonmaken in de coronatijd

Samen met onze klanten bekijken we de werkzaamheden zodat we samen een plan opstellen. In de huidige coronatijd biedt Klien de mogelijkheid om uw kantoor extra schoon te maken zodat verspreiding van het virus geen kans krijgt. Veiligheid, flexibiliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel waardoor we te allen tijde een passende oplossing kunnen bieden.

Klien heeft een team van vaste medewerkers, die altijd op vaste tijden komen en uw werkplek op een gecertificeerde manier schoonmaken. Onze manier van schoonmaken is in de coronatijd net wat anders dan normaal. Een belangrijk verschil ten opzichte van onze reguliere methode is dat bij het desinfecteren van de ruimtes alle micro-organismen, zoals bacteriën, schimmels en virussen onschadelijk gemaakt worden. Op deze manier zorgen we ervoor dat eventuele verspreiding van micro-organismen tegengegaan wordt. Meer informatie over hoe wij schoonmaken in coronatijd leest u in onze folder.

Een schone werkomgeving met Klien

Bij Klien zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf weer schoon en hygiënisch is. We stellen hierbij een persoonlijk plan op waarin al uw wensen zullen worden opgenomen. De communicatielijnen houden we tijdens de werkzaamheden graag kort en bij ons kunt u altijd terecht voor eventuele opmerkingen. Ook als u bijvoorbeeld nog vragen heeft over de schoonmaakwerkzaamheden in coronatijd, wij geven hier graag antwoord op. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 076 – 520 80 43 en via info@klien.nl. Het is ook mogelijk om een berichtje te versturen via het contactformulier. Onze collega’s helpen u graag verder.