schoonmaakbedrijf breda

Stageplaats MARKETING en SALES (MBO-4 en HBO)

Softwarebedrijf Klien-IT-Systems BV

Schoonmaakbedrijf Klien BV is een bedrijf dat al meer dan 45 jaar bestaat en hoofdzakelijk in Breda en omstreken op dagelijkse basis kantoren en VvE’s in schoonmaakonderhoud heeft.

Daarnaast verzorgt Klien BV de schoonmaakwerkzaamheden bij particulieren, zijn wij partner bij verschillende lokale opdrachtgevers voor periodiek en specialistisch schoonmaakwerk, vallen wij in bij tekorten in ziekenhuizen en hebben wij meerdere tand- en huisartspraktijken, medicentra en cleanrooms in schoonmaakonderhoud. Een verscheidenheid aan werkzaamheden dus.

Er werken op dit moment meer dan 85 medewerkers bij Klien. Bovendien is Klien een branche/ ISO/ MVO erkent schoonmaakbedrijf.

Wie is Klien-IT-Systems?

De schoonmaakbranche verandert snel, zeker op het gebied van digitalisering en automatisering. Schoonmaakbedrijf Klien heeft hier op geanticipeerd, door gedurende 7 jaar een ERP-softwaresysteem te ontwikkelen waar het gehele bedrijf op draait.

De insteek van dit softwaresysteem was het ondervangen van de dagelijkse processen en hectiek, maar dit is uitgegroeid tot een uitgebreid, professioneel, eenvoudig en compleet ERP-systeem (Enterprise Resource Planningsysteem).

Aangezien het softwaresysteem vanuit de schoonmaakbranche, voor de schoonmaakbranche is ontwikkeld, sluit ons systeem als unicum aan op de schoonmaakbedrijven. Hiermee is de ambitie gegroeid om het systeem naar de markt te brengen. Zo is Klien-IT-Systems ontstaan.

De missie en visie van Klien-IT-Systems

De huidige softwareaanbieders voor de schoonmaakbranche zijn onevenredig duur, niet compleet, achterhaald en niet transparant. Hier willen wij een verandering in brengen.

Met Klien-IT-Systems willen wij digitalisering voor de gehele schoonmaakbranche mogelijk maken en tillen we de kwaliteit van onze gehele dienstverlening naar een hoger niveau.

Dit willen wij bereiken door middel van ons complete ERP-systeem, dat volledig aansluit aan de behoeftes van een schoonmaakbedrijf, voor een lage prijs aan te bieden.

Momenteel focussen wij ons bij Klien-IT-Systems op de Nederlandse schoonmaakbranche. Het is onze ambitie om dit systeem ook uit te rollen in het buitenland. Denk aan Duitsland, België en Italië. Hier worden de eerste stappen al voor gezet.

Wat zoekt Klien-IT-Systems BV?

Klien-IT-Systems is op zoek naar:

  • Een zelfstandige en proactieve fulltime (meewerk/ afstudeer) stagiaire
  • Die voor een aaneengesloten periode vanaf augustus/september 2022 de sales/marketing van het ERP-systeem en Klien-IT-Systems oppakt, verder verdiept en uitwerkt. Daarnaast zijn uitstekende communicatieve vaardigheden erg belangrijk. Je moet je mannetje kunnen staan en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Hierbij is een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift noodzakelijk. Je bent een teamspeler en hebt een analytisch vermogen. Je gaat als salesmedewerker van het systeem de behoefte van de klant in kaart brengen en je bent geïnteresseerd in de IT-branche. Onze voorkeur is om medio augustus/september 2022 te starten. In onderling overleg kan dit mogelijk aangepast worden.

Studies die relevant zijn, zijn:

  • Bedrijfskunde
  • Marketing
  • Commerciële economie
  • Facilitair management
  • Andere opleidingen die relevant zijn voor deze stageopdracht

Jouw taak

Binnen het bedrijf houd jij je bezig met de gehele marketing van het bedrijf. Denk hierbij aan het opzetten en uitwerken van een aquisitieplan, online weergave, koude sales en social media. Maar ook het oppakken, verder uitdiepen en uitwerken van een marketingplan.

Aangezien Klien-IT-Systems Bv nog een vrij jong en nieuw bedrijf is, heb je erg veel input. Je hebt de mogelijkheid om zelf dingen te ontwikkelen, die ook daadwerkelijk worden gebruikt en in werking worden gezet. In dit bedrijf wordt jou creativiteit dus ook echt gewaardeerd en serieus genomen.

Jouw collega’s bij Klien-IT-Systems BV

Tijdens jouw stageperiode, werk je bij ons (fysiek) op kantoor. Je bent direct sparringpartner van de eigenaar van Klien-IT-Systems, de eigenaar van Klien en de afdeling planning, het projectteam en afdeling financiën/administratie van Klien.

Daarnaast werken wij veel met stagiaires. Het team van Klien-IT-Systems is dan jong productief én gezellig.

Wat bieden wij?

Uiteraard bieden wij een degelijke stagevergoeding aan, bij een fulltime stage van 36 à 40 uur per week. Hierbij heb je de mogelijkheid om met een jong en energierijk team, een prachtig softwaresysteem de markt in te brengen en groot te maken.

Geïnteresseerd of aanvullende informatie?

Heb je interesse in deze uitdagende stageplaats en wil je bij ons werken aan uitbreiding van je kennis en ervaring? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met CV en uitgebreide motivatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 06 – 44 55 35 20, via onze website; www.klien-it-systems.com of per email naar info@klien-it-systems.com.